Despre brandul Joseph Joseph

“Noi identificăm problemele zilnice și le soluționăm inteligent prin crearea unui design distinct,

funcțional al produselor pe care ai plăcerea să le ai și să le folosești.”

ANTONY & RICHARD JOSEPH

Totul a început cu un tocător

Frații gemeni, Antony și Richard Joseph, au crescut într-o familie cu istorie în design și producere. Amândoi au absolvit design-ul produselor și și-au început cariera devreme, fondând în anul 2003 compania Joseph Joseph.

Printre primele produse create au fost blaturile din sticlă cu elemente moderne. Combinația de utilitate și stil i-a făcut să continue să creeze alte obiecte cu design inovativ pentru uz casnic.

Capacitatea lor de a combina un design inovativ, contemporan și folosirea unor culori deosebite au creat produse cu adevărat iconice, recunoscute în toată lumea.

Brilliantly Useful Design

Începând cu 2003, Joseph Joseph a lansat peste 1000 de produse în peste 100 de țări în toată lumea, câștigând pe parcurs numeroase premii și nominații internaționale. Care includ 14 premii prestigioase în cadrul Reddot Design Awards și 2 Queen’s Awards for Enterprise (nominațiuni ale reginei), prezentat de HRH The Princess Royal.

Unele dintre cele mai bine cunoscute produse sunt tocătorul Chop2Pot™, primul tocător din lume care se pliază; Nest™ 9, un set compact de preparare a mâncării și Index™, un set de tocătoare specifice în suport creat pentru a preveni contaminarea încrucișată în timpul preparării bucatelor.

Fie pentru bucătărie, baie sau alte spații din casă, Joseph Joseph aplică aceeași gîndire inovativă pentru tot ce cfac. Misiunea lor este să creeze produse ce vor îmbunătăți calitatea vieții și aplică în orice filosofia creării unui Design extrem de util (Brilliantly Useful Design).